Română

BIROUL DE TRADUCERI SI LEGALIZARI “VERONICA DRUGAS”!

EXPERIENTA PROFESIONALA DE CIRCA 15 ANI IN STRAINATATE - BUNA CUNOASTERE A LEGLISLATIEI EUROPENE!

Traduceri legalizate si supra-legalizate cu apostila in 24 de ore lucratoare!

De foarte multe ori lipsesc informatiile necesare si multe persoane strabat sute de kilometri pentru a obtine niste traduceri legalizate care, in realitate, se pot realiza fara a fi nevoie deplasarea din orasul Dvs.(iar atunci cand aveti o conexiune internet si un scanner, efectiv fara a va deplasa nici macar de acasa)!

Evitati cozile, stresul, nervii si drumurile la ambasada sau consulate!

Expedieri cu curieri rapizi direct la adresa clientului sau la locul de munca!
Nevoile Dvs. sunt prioritatile biroului de traduceri si legalizari DRUGAS VERONICA!
Veti gasi intelegerea, rabdarea si disponibilitatea pe care o ati cautat-o dintotdeauna! Deplina confidentialitate! Preturi avantajoase!

Ma numesc Veronica Drugas si sunt traducator si interpret autorizat inca din 2002. Am avut ocazia sa profesez mai intai in Romania iar in prezent in Italia.

Limbile din/catre care traduc sunt:
o romana (Romania, Republica Moldova)
o franceza
o italiana
o engleza
o spaniola

La cererea clientilor, datorita colaborarii cu traducatori experti din toate colturile lumii, asiguram traduceri profesioniste pentru limbile: Germana-Slovena-Rusa-Albaneza-Bulgara-Ucrainiana-Turca-Japoneza-Sarbo-Croata-Chineza etc!

Mi-am cladit o cariera in domeniul traducerilor autorizate si a interpretariatului mai intai in Romania iar apoi in Italia! Plecarea din Romania m-a facut sa ma confrunt cu aspecte noi legate de conditia imigrantului in Italia iar curiozitatea si dorinta de-a raspunde oamenilor care ma sunau din toate colturile Peninsulei ca sa ceara informatii ba privitor la obtinerea cartii de identitate, ba cu referire la procuri notariale sau acte necesare pentru depunerea dosarului pentru dobandirea cetateniei italiene, m-au determinat sa ma informez tot timpul astfel incat sa fiu la zi cu legile si prevederile in materie!

Avantajele oferite de biroul meu: respectarea codului deontologic, a principiilor etice, respect deplin al termenelor de livrare, deplina confidentialitate cu privire la continutul documentelor (chiar si in cazul in care clientul doreste o simpla oferta de pret pe care ulterior nu o transforma in ordin)!
Securitate informatica!

Traduceri legalizate si – la cerere – apostilate:
Acte de stare civila,extrase, certificate de nastere si de casatorie, certificat de deces, certificate de resedinta, diploma de bacalaureat, diploma de licenta, diploma de post-liceal sanitar, foaie matricola, planuri de invatamant, programe analitice, suplimente diplome, certificate professionale, master, declaratie de valoare, practica pentru recunoastere profesionala in Italia, Spania, Romania, recunoastere academica, permise de sedere, imputerniciri, procuri speciale, notariale, mandate, declaratii, contracte, documente societare, act societar, act constitutiv, statut, certificat constatator, certificat de sarcini fiscale, atribuire cod TVA, lichidari si faliment, executare silita, stari patrimoniale, procese-verbale de adunare generala, bilanturi contabile, raporturi financiare, imprumut bancar, credit, contracte de munca, contracte de cumparare-vanzare, donat de comodat de uz gratuit, contracte de inchiriere, asigurari, participari licitatii publice, acte legalizate notariale, citatie de trimitere in judecata, amenzi, somatii, hotarari de divort, sentinte judecatoresti, mandate internationale, recursuri, litigii, avize si notificari, acte pentru adoptii internationali, libret de munca, libret de familie, permise de conducere, atestate, autorizatii, normative cu privire la imigrati, brevete etc.

 Traduceri legale:

Statute de societati, procuri, contracte, acte de infiintare, lichidare si faliment, procese verbale, hotarari, bilanturi, licitatii, acte notariale, mandate judiciare, sentinte, decrete, acte de stare civila, acte pentru adoptii internationale, certificate, librete, carnete de conducere, diplome, atestate, autorizatii, hotarari guvernamentale, normative, brevete.

Traduceri economice si comerciale:

Economie politica, forme de finantare (leasing, factoring etc), asigurari, bursa, finante, sistem bancar, licitatii publice, contracte, import/export, corespondenta comerciala, marketing, gestiune, calitate (certificare si control), formare profesionala

Traduceri tehnico-stiintifice:

Manuale tehnice si de utilizator, documentatie hardware, software pentru masini automate, norme de siguranta, aparatura electromedicala, transporturi, inginerie nucleara, sectorul auto, inginerie civila, arhitectura, constructii, materiale de constructii, mecanica, masini unelte, masini agricole, textile, motoare, utilaje mecanice, instalatii anti-incediu, instalatii hidraulice, climatizare, electronica si electrotehnica, informatica si telecomunicatii, activitati industriale, mase plastice.

De asemenea, traduc site-uri web, brosuri, cataloage, pliante, materiale publicitare, comunicate de presa, moda, arta, arhitectura, amenajari interioare, literatura, eseuri, materiale turistice, cosmetica, gastronomie si multe altele gratie experientei si competentei acumulate in numeroase domenii.

Contactati-ma cu incredere pentru o oferta de pret fara obligatii!

Pe langa traduceri, ofer servicii suplimentare precum:

• revizie, editare si corectare texte deja traduse (italiana, romana, franceza, engleza, spaniola)
• localizare (localization)
• transcriere de pe suporturi audio si video
• redactare articole, texte de specialitate

Contactati-ma cu incredere pentru o oferta de pret gratuita! Preturi avantajoase garantate!

____________________________________________________________________

Biroul de traduceri VERONICA DRUGAS ofera urmatoarele servicii de interpretariat pentru: tratative comerciale, reuniuni, seminare, conference call, intalniri cu caracter tehnic, vizite de afaceri, expozitii, interpretariat telefonic.

Simultan: Serviciile de traducere simultana se organizeaza cand se traduce in doua sau mai multe limbi simultan, pentru congrese internationale, seminarii, conferinte.
Interpretii sunt instalati in niste cabine izolate iar participantii aud in direct traduce rea simultana, prin intermediul unor casti.

Consecutiv: se foloseste cand se cere o singura limba straina pentru conferinte, reuniuni scurte si putin numeroase.
Interpretii traduc discursul oratorului fara ajutorul castilor la interval de cateva minute.

Tratativa: vizite de afaceri, insotirea delegatiilor straine si asistenta lingvistica la targuri, expozitii, inaugurari, manifestari, reuniuni, evenimente internationale.

Chuchotage: inseamna traducator care efectiv sopteste traducerea la ureche.
Este indicat in cazuri in care doar un singur individ necesita traducere (intalnire de afaceri, congres, sedinta cu parteneri straini etc).

Interpretariat telefonic: serviciu de tele-conferinta, video-conferinta.

Contactati-ne cu incredere pentru o oferta de pret care nu va obliga cu nimic!

Consultanta pentru privati sau societati commerciale interesati de investitii in Romania si Republica Moldova. Studii de piata.

Lectii on-line de limba romana la toate nivelurile, cu exercitii si probe de verificare. Disponibile in orice moment prin e-mail sau prin programare in direct.
Lectii si cursuri on line si face-to-face de:

ROMANA PENTRU STRAINI (nivel: incepator, intermediar, avansat)
FRANCEZA (nivel: incepator, intermediar, avansat; examen DELF, DALF)
ITALIANA (nivel: incepator, intermediar, avansat; examen CILS, CELI)
SPANIOLA (nivel: incepator, intermediar, avansat; examen DELE)

Oferim cursuri personalizate, cu orar fixat in baza disponibilitatii cursantului
Contactati-ne cu incredere pentru o oferta de pret care nu va obliga la nimic!

NOUTATE! Curs practic despre meseria de traducator autorizat in ITALIA!

Pun la dispozitia colegilor experienta mea pe pamant italian in materie de statut al traducatorului autorizat in ITALIA! Expediere curs prin posta!

Webinar via skype pentru elucidari, explicatii! Pret avantajos!